Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 

CEPLJENJE

 

Pacienti in obiskovalci

Na vstopni točki Pacientov in obiskovalcev med drugim lahko najdete vsebine, ki vam bodo koristile, če se pri nas zdravite, če obiskujete vašega bližnjega oz. želite z UKC Ljubljana sodelovati v vlogi prostovoljca.

Strani za paciente

Klinike in oddelki: tu se nahajajo podatki o naročanju, prav tako so tu kontaktni podatki, lokacije in podrobne informacije posameznik klinik.

Splošni podatki za paciente: na strani najdete splošne navodila in priporočila za paciente, vaše pravice in dolžnosti ter kje v stavbah in okolici UKCL lahko najdete trgovine, banko, pošto, ipd.

Stavbe UKCL: na strani najdete zemljevid vseh stavb naše ustanove in podrobnejši opis najbolj obiskanih stavb (npr. Poliklinika, Urgenca in glavna stavba).

Strani za obiskovalce

Obiski: na podstraneh naštetih klinik se nahajajo podatki o obiskovanju vaših bližnjih, prav tako tam najdete kontaktne podatke, lokacije in podrobne informacije posameznik klinik.

Splošni podatki za obiskovalce: na strani najdete splošne navodila in priporočila za obiskovalce, kako do informacij o svojcih ter kje v stavbah in okolici UKCL lahko najdete trgovine, banko, pošto, ipd.

Posodobljeno: 05.02.2024