Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Ginekološka klinika

 

Porodnišnica Ljubljana - KO za perinatologijo

• Aktualno v porodnišnici

• Naročanje in obiski

• Šola za starše

• Video Šola za starše

• Ambulantna dejavnost

• Hospitalni oddelki

• Samoplačniške storitve

• Donacije

• O nas

• Galerija

 

Porodnišnica Ljubljana

Naročanje in obiski

Naše delo smo prilagodili epidemiji COVID-19 tako, da bi čim bolj zmanjšali možnost za prenos okužbe. Prosimo, da v našo porodnišnico pridete le, če ste zdravi. Prosimo, da nosite obrazno masko preko predela nosu in ust. Ob vstopu v stavbo se javite na kontrolni točki največ 15 minut pred uro, ko ste naročeni.

Sprejemna triažna ambulanta/24 urna ambulanta

Odprta je 24 ur na dan. Ambulanta je namenjena nosečnicam z znaki pričetka poroda, nosečnicam z nenadnimi obolenji in težavami po 20. tednu nosečnosti, sprejemu pri TIU (transport in utero), nosečnicam po dopolnjenem 41. tednu nosečnosti. Pregledujemo tudi otročnice s težavami, ki zahtevajo bolnišnično obravnavo v prvih šestih tednih po porodu.Telefonska številka: 01/522 61-11

Naročanje nosečnic na ambulantno obravnavo poteka na                         T: 01 / 522 61 10 (vsak delovni dan med 7.30 in 09.00 uro ter med 12.00 in 14.00 uro).

Elektronsko naročanje: na tej povezavi vnesite vse potrebne podatke. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali datum in uro vašega pregleda, če se naročate na pregled z napotnico, originalno prinesite s seboj na pregled.

Naročanje v otroško ambulanto poteka na tel. št. 01 / 522 60 15 (vsak delovni dan med 7.30 in 11.00 uro).

Obiski

Porodnišnica

Zaradi splošne epidemiološke situacije v povezavi s COVID-19 v Sloveniji je vodstvo UKC Ljubljana sprejelo odločitev, da so omejeni obiski hospitaliziranih pacientov v UKC Ljubljana, kar velja tudi za Porodnišnico Ljubljana.

Ob izpolnjevanju PCT pogojev  (prebolevnost, cepljenje, opravljen  test, ki ni starejši od 48 ur), ki jih predložite na predtriažni vstopni točki, so partnerjem vsak dan med 15.00 in 17.00 uro (max 45 minut) dovoljeni obiski  pacientk na vseh oddelkih Porodnišnice Ljubljana. Prosimo za dosledno upoštevanje epidemioloških navodil (nošenje zaščitne maske preko nosu in ust).

Obiski so za zdrave očete, ki se vključujejo v oskrbo svojih prezgodaj rojenih ali bolnih novorojenčkov v Enoti za intenzivno nego in terapijo novorojencev, dovoljeni vsak dan med 16.00 in 18.00 uro. Pogoji za obisk so: potrdilo, da je otrok zdravljen v EINT, prijava na vstopni točki in PREDLOŽITEV DOKAZA O IZPOLNJEVANJU ENEGA IZMED PCT POGOJEV.

Zahvaljujemo se za razumevanje in upoštevanje navodil!

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
PORODNIŠNICA LJUBLJANA - KO ZA PERINATOLOGIJO

Šlajmerjeva 4
1000 Ljubljana

T: (01) 522 60 04 (informacije) od ponedeljka do petka, od 6.30 do 16.30.

nova_porodnisnica.jpg
Nova stavba Porodnišnice

PREDSTOJNIK
mag. Gorazd Kavšek, dr. med., svetnik
T: 01/522 71 88
 
GL. MED. SESTRA
Urška
mag. Urška Vozelj, dipl. m. s.
T: (01) 522 61 05, (01) 522 71 87