Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Ginekološka klinika

 

Služba za medicinske dejavnosti skupnega pomena

• Naročanje in obiski

 

Služba za medicinske dejavnosti skupnega pomena

Naročanje

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko pridete na pregled ali na poseg v Službo za medicinske dejavnosti skupnega pomena:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite na (01) 522 60 04 vsak delavnik med 8. in 14. uro.

Za pregled naročeni pacienti, se s kartico zdravstvenega zavarovanja prijavijo na prijavomatu, ki se nahaja v pritličju ob vhodu

Izdaja receptov in napotnic v ambulantah Leonišča v dopoldanskem času (PDF)

SPECIALISTIČNE GINEKOLOŠKE AMBULANTE
 
Specialistične ginekološke ambulante Naročanje

V specialističnih ginekoloških ambulantah se lahko za preglede in posege naročajo pacientke v vseh starostnih obdobjih in moški v reproduktivnem obdobju.

 
Ambulante primarnega nivoja zdravstvenega varstva Naročanje

V ambulantah primernega nivoja zdravstvenega varstva opravljamo specialistične ginekološke preglede za pacientke, ki imajo na Ginekološki kliniki izbranega osebnega ginekologa.

 
Androloški laboratorij Naročanje

Moški se naročajo na analizo semena (spermiogram) zaradi obravnave neplodnosti ali za zamrznitev semena v semenski banki zaradi drugih bolezni.

 
Laboratorij za urodinamske preiskave Naročanje

V urodinamski laboratorij je pacientka lahko napotena s strani osebnega ginekologa (z napisano željo po storitvi) ali iz Specialistične ginekološke ambulante - zdravnika uroginekologa.

 
 
FIZIOTERAPIJA
 
Fizioterapija Naročanje

Izvajamo fizioterapevtsko obravnavo nosečnic, žensk po porodu, žensk in moških z disfunkcijami mišic medeničnega dna, otrok z motnjami mikcije, električno stimulacijo mišic medeničnega dna ter limfno drenažo primarnega in sekundarnega limfedema.

 
 
INTERNISTIČNA AMBULANTA
 
Internistična ambulanta Naročanje

V ambulanto so s strani osebnih ginekologov poslane bolne nosečnice . Tu potekajo tudi pregledi internistično rizičnih pacientk v predoperativni pripravi ter konziliarni internistični pregledi za vse enote Ginekološke klinike.

 
 

Samoplačniške storitve

Splošna specialistično ginekološko ambulantna storitev:

T: 01/231 11 63; 01/433 80 27 (vsak delavnik med 8.30 in 15. ure) 
E: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si ,
Osebno: vsak delovnik med 8.30 in 15. uro.

Samoplačniške ambulante so organizirane izven rednega delavnega časa od ponedeljka do četrtka od 15.45 do 20.30.

Androloški laboratorij
Analiza semena (spermiogram) zaradi obravnave neplodnosti ali za zamrznitev semena v semenski banki zaradi drugih bolezni:
T: 01 522 61 84

 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg. 

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
SLUŽBA ZA MEDICINSKE DEJAVNOSTI SKUPNEGA POMENA

Leonišče
Šlajmerjeva 4
1000 Ljubljana


PREDSTOJNICA
Vesna Šalamun, dr. med.
 
GL. MED. SESTRA
Bernarda Juvančič, dipl.m.s.
T: (01) 522 61 07