Youtube Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Inštitut za medicinsko rehabilitacijo

 

Naročanje in obiski

 

Navodila

 

Inštitut za medicinsko rehabilitacijo

Zaposleni v Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo (IMR) skrbimo, da je bolnikom zagotovljena strokovna rehabilitacijska obravnava v času, ko so hospitalizirani in kasneje, če potrebujejo dodatno ambulantno oskrbo. Naš cilj je doseči izboljšanje funkcije, boljšo kvaliteto življenja in osamosvojitev pri opravljanju življenjskih aktivnosti.

Primarni področji dela zaposlenih v IMR-ju sta zgodnja medicinska rehabilitacija bolnikov hospitaliziranih na KO Kirurške klinike in ambulanta medicinska rehabilitacija bolnikov v zgodnji fazi po poškodbah ali operativnih posegih, izjemoma pa tudi bolnikov z degenerativnimi obolenji.

Kako se naročite?

Za naročanje na Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo lahko uporabite več načinov, vsi so predstavljeni na strani Naročanje in obiski.

Kje se nahajamo?

Naš inštitut se nahaja v glavni stavbi UKCL na Zaloški 7 v kleti 1.

Kako do nas?

Do naše lokacije najlažje prispete z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 20, 25 (postajališče Klinični center), v bližini je tudi postajališče Hrvatski trg (št. 5).

Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da si olajšate iskanje parkirnega mesta z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali pa prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

V bližini se nahaja tudi železniška postaja (Ljubljana Vodmat).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.

Čakalne dobe in ordinacijski časi

Čakalne dobe pregledov in posegov pri nas kot tudi pri vseh klinikah in kliničnih oddelkov v UKC Ljubljana so zbrane na enem mestu na tej strani.

Prav tako so na enem mestu zbrani vsi ordinacijski časi klinik in oddelkov v UKCL.

 

VIZITKA VIZITKA
INŠTITUT ZA MEDICINSKO REHABILITACIJO

Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 36 81 (avtomatski telefonski odzivnik od 7.30-13.00 ure)

glavna_stavba_ukc.jpg
Glavna stavba UKC Ljubljana
PREDSTOJNICA
Nataša
doc. dr. Nataša Kos, dr. med.
 
VODJA FIZIOTERAPEVTOV
Milena Klopčič, dipl. fiziot.
 
POSLOVNI DIREKTOR
Boštjan Plešec, univ. dipl. ekon.
T: 01 522 35 74
 
BV_CerfOznake_EN15224_B