Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Interna klinika

 

KO za revmatologijo

• Naročanje in obiski

• Laboratorij za imunologijo revmatizma

 

Klinični oddelek za revmatologijo

Na kliničnem oddelku za revmatologijo (KOR) Interne klinike UKCL se ukvarjamo z diagnostiko in zdravljenjem bolnikov z najtežjim potekom vnetnih revmatičnih bolezni s področja celotne Slovenije. Dejavnost poteka na hospitalnem oddelku, v specialistični ambulanti, nujni revmatološki ambulanti, ambulanti za terapijske obravnave, enoti fizioterapije in rehabilitacije ter laboratoriju za imunologijo revmatizma. Za revmatološke bolnike izvajamo tudi diagnostične postopke kot so: ultrazvočna diagnostika gibal, preiskave za odkrivanje Sjögrenovega sindroma, Kapilaroskopijo in merjenje kostne gostote.

Kako se naročite, kako na obisk?

Za naročanje na našem kliničnem oddelku lahko uporabite več načinov, vsi so predstavljeni na strani Naročanje in obiski, kjer lahko najdete tudi podatke o obiskovanju svojih bližnjih.

Kje se nahajamo?

KO za revmatologijo se nahaja v Bolnici dr. Petra Držaja na Vodnikovi ulici 62 v Ljubljani. Začasna preselitev zaradi COVID-19 je za nami in po 10.2.2021 smo zopet na naši stari lokacijo v Bolnišnici dr. Petra Držaja, Vodnikova cesta 62, 1000 Ljubjana.

Posodobljeno: 05.05.2023
VIZITKA VIZITKA
KO ZA REVMATOLOGIJO

Vodnikova cesta 62
1000 Ljubljana

T: (01) 522 55 33
Fax: 01 522 55 98

bolnica_petra_drzaja.jpg
Bolnica dr. Petra Držaja

PREDSTOJNIK
dr. Žiga Rotar, dr.med.
T: 01 522 55 33
 
VODJA LABORATORIJA ZA IMUNOLOGIJO REVMATIZMA
Izr.prof. dr. Saša Čučnik, spec.med.biokem.
T: 01 522 54 75
 
GLAVNA MEDICINSKA SESTRA
Anita Antonič Zakojč, dipl. med. ses.