Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Interna klinika

 

KO za žilne bolezni

• Naročanje in obiski

 

KO za žilne bolezni

Naročanje in obiski

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju in obiskih.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite na (01) 522 80 11 vsak delavnik med 12. in 13. uro.

AMBULANTNA DEJAVNOST
 
Angiološka ambulanta Naročanje

V angiološko ambulanto se naročajo pacienti na nenujne preglede, ki imajo na napotnici v opisu zapisano: pregled v Angiološki ambulanti.

 
Urgentna angiološka ambulanta Kontakti

V urgentni angiološki ambulanti se izvajajo nujni pregledi, bolniki niso naročeni.

 
Ambulanta za preventivno kardiologijo Naročanje

V ambulanti za preventivno kardiologijo obravnavamo bolnike, ki potrebujejo temeljito oceno in poostreno obvladovanje srčno-žilnega tveganja, ter bolnike, ki potrebujejo srčno-žilno rehabilitacijo.

 
Ambulanta za motnje presnove maščob Naročanje

V ambulanti obravnavamo paciente, ki imajo motnje v presnovi maščob.

 
Ambulanta za srčno popuščanje Naročanje

V ambulanti naročamo paciente, ki potrebujejo pregled pri specialistu za srčno popuščanje in rehabilitacijo srčnih bolnikov.

 
Antikoagulacijska ambulanta Naročanje

V ambulanti uvajamo in vodimo antikoagulacijsko zdravljenje, ki je temeljno zdravljenje bolnikov z atrijsko fibrilacijo, venskimi trombembolijami, umetnimi srčnimi zaklopkami, antifosfolipidnim sindromom in še nekaterimi drugimi srčno-žilnimi boleznimi. Cilj zdravljenja je preprečevanje trombemboličnih dogodkov ob najmanjšem možnem številu zapletov v obliki krvavitev.

 
 
ENOTA ZA FIZIOTERAPIJO IN REHABILITACIJO
 
Enota za fizioterapijo in rehabilitacijo Naročanje

Enota je namenjena v podporo zdravljenju in rehabilitaciji hospitaliziranih in ambulantnih bolnikov. Tu se izvaja rehabilitacija bolnikov po prebolelem infarktu in bolnikov s srčnim popuščanjem.

 
 
HOSPITALNA DEJAVNOST
 
Dnevna bolnišnica Obiski
 
Oddelka A in B Obiski
 
Oddelek za intenzivno terapijo Obiski
 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA ŽILNE BOLEZNI

Zaloška 7
1000 Ljubljana

poliklinika.JPG
Poliklinika na Njegoševi 4

PREDSTOJNIK

prof.dr. Borut Jug, dr.med.
 
GL. MED. SESTRA
Urška
Urška Hvala, dipl. m. s.