Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok

• Naročanje in obiski

• Navodila

• O nas

 

KO za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok

Naročanje in obiski

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju in obiskih.
AMBULANTNI DEL
 
Oddelek za terapijo bolečine

Na oddelku za terapijo bolečine izvajamo prve in kontrolne preglede pacientov. Na osnovi pregleda se odločimo, kakšno terapijo bomo predpisali bolniku.

Lokacija Kontakt

Oddelek za terapijo bolečine
Bolnica Petra Držaja, pritličje
Vodnikova 62
1000 Ljubljana

T: 01 522 55 39
E: terapija.bolecine(at)kclj.si

Naročanje

  • Osebno: Naročite se vsak delovni dan od 8.00-15.00.
    Po telefonu: vsak delovni dan od 13.00-15.00
    Po pošti: napotnico pošljite po pošti na naslov, zapisan v zgornji tabeli. Dopišite svojo telefonsko številko. Po pošti boste obveščeni o datumi in uri vašega pregleda.
    Po elektronski pošti: terapija.bolecine@kclj.si
 
Anesteziološka ambulanta Pokaži podatke

V Anesteziološki ambulanti na Polikliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana opravljamo anesteziološke preglede pri bolnikih pred načrtovanimi operativnimi posegi. Ti pregledi so zelo pomemben del priprave na operacijo. Zanimajo nas podatki o bolezni, zaradi katere bo potreben poseg, o vseh pridruženih boleznih, o prejšnjih operacijah oz. anestezijah, znanih alergijah in o terapiji, ki jo bolnik redno prejema. Za pregled potrebujete kartico ZZS, napotnico, sveže laboratorijske izvide in izvide ostalih diagnostičnih preiskav, zaželeno pa je, da prinesete tudi odpustnice predhodnih hospitalizacij oz. izvide specialističnih obravnav. Če je to za optimalno pripravo na poseg potrebno, Vas bomo po pogovoru in kliničnem pregledu napotili na nadaljnje preiskave ali svetovali prilagoditev jemanja zdravil. Poleg tega Vam bomo pojasnili, kaj je anestezija, kakšne vrste anestezije lahko prejmete za predviden poseg in Vam odgovorili na morebitna vprašanja v zvezi s tem. Na koncu pregleda boste podpisali pisno soglasje za anesteziološke postopke med operativnim posegom.

 
 
HOSPITALNI DEL
 
Oddelek za intenzivno terapijo
Lokacija Kontakt

Oddelek za intenzivno terapijo
Glavna stavba UKCL, 1. nadstr.
Zaloška 7
1000 Ljubljana

T: 01 522 33 12

Obiski so omogočeni eni zdravi osebi od 14h do 15h v trajanju 15 minut.

Za splošne informacije o oddelku pokličite na kontaktno tel. številko. Informacije o pacientovem zdravstvenem stanju dajejo zdravniki osebno. 

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA ANESTEZIOLOGIJO IN INTENZIVNO TERAPIJO OPERATIVNIH STROK

Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

glavna_stavba_ukc.jpg
Glavna stavba UKC Ljubljana

PREDSTOJNIK
Peter
doc. dr. Peter Poredoš, dr. med.
T: (01) 522 22 34
 
GL. MED. SESTRA
Irena
Irena Buček Hajdarević , dipl.m.s.
T: (01) 522 8201