Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za kirurške okužbe

• Naročanje in obiski

• Ukrepi COVID-19

 

Klinični oddelek za kiruške okužbe

Na kliničnem oddelku za kirurške okužbe obravnavamo paciente z okužbami kože, podkožja in kosti, paciente s sladkorno boleznijo, ki imajo globoke razjede in gangrenozne spremembe in paciente s težko ozdravljivimi kroničnimi ranami. Izvajamo operacije benignih sprememb, izvajamo tudi krioterapijo.

Kako se naročite, kako na obisk?

Za naročanje na Kliničnem oddelku za kirurške okužbe lahko uporabite več načinov, vsi so predstavljeni na strani Naročanje in obiski, kjer lahko najdete tudi podatke o obiskovanju svojih bližnjih.

Kje se nahajamo?

Klinični oddelek se nahaja na dveh lokacijah: v stavbi Stare travmatološke klinike na Zaloški 2 v II. nadstropju in na Polikliniki, C hodniku v pritličju.

Kako do nas?

Do naših lokacij najlažje prispete z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 20, 25 (postajališče Klinični center) in Poliklinika (št. 9, 25), v bližini je tudi postajališče Hrvatski trg (št. 5).

Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da si olajšate iskanje parkirnega mesta z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali pa prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

V bližini se nahaja tudi železniška postaja (Ljubljana Vodmat).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA KIRURŠKE OKUŽBE
Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

T: (01) 522 23 19

stara_travma.jpg
Stara stavba travmatološke klinike

PREDSTOJNIK

doc.dr. Igor Frangež, dr. med., dr. dent. med.
T: (01) 522 23 19
Fax: (01) 522 23 98
 
GL. MED. SESTRA

Slađana Đokić, dipl.med.ses.
T: (01) 522 24 20
Fax:(01) 522 23 98