Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za plastično, rekonstrukcijsko, estetsko kirurgijo in opekline

• Naročanje in obiski

• Ukrepi COVID-19

 

ukrepi Kliničnega oddelka za plastično, rekonstrukcijsko, estetsko kirurgijo in opekline v času epidemije

Spoštovani bolniki,

Ministrstvo za zdravje RS je izdalo“Odredbo o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2(COVID-19)”. Pričela je veljati 14.03.2020 in narekuje, da se pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti odpovejo vsi specialistični pregledi in operativni posegi, razen zdravstvenih storitev, označenih s stopnjo nujnosti nujno in zelo hitro, onkoloških storitev in obravnave nosečnic.

V skladu z Odredbo smo tudi na Kliničnemu oddelku za plastično, rekonstrukcijsko, estetsko kirurgijo in opekline (KOPREKO) UKC Ljubljana preko telefona ali SMS odpovedali vse nenujne operacije in preglede.

Razumemo, da vam je odpoved termina povzročila nevšečnosti, vendar vas prosimo za razumevanje in strpnost, saj smo soočeni z višjo silo in so trenutno vse naše aktivnosti uperjene v preprečevanje bolezni SARS-Cov-2 in njenih posledic.

V prihodnjih dneh bomo bolnike napotene na naš oddelek s stopnjo nujnosti “zelo hitro” telefonsko kontaktirali in se z njimi posvetovali o nadaljnjem ukrepanju.

Prosimo vas, da po nepotrebnem ne kličete na naše telefonske številke, ker s tem obremenjujete našo administrativno službo in  telefonsko linijo.

Za NUJNE napotitve smo v rednem delovnem času do nadaljnjega dosegljivi v ambulanti KOPREKO (Njegoševa 4, pritličje, hodnik C), izven rednega delovnega časa pa v Urgentnem kirurškem bloku UKC Ljubljana.

V primeru, da trenutno prebolevate prehladno obolenje, morate pred obiskom UKC Ljubljana obvezno kontaktirati svojega izbranega specialista družinske medicine, ki vam bo svetoval glede nadaljnjega ukrepanja.

Hvala za razumevanje,

Kolektiv KOPREKO UKC Ljubljana

VIZITKA VIZITKA
KO ZA PLASTIČNO, REKONSTRUKCIJSKO, ESTETSKO KIRURGIJO IN OPEKLINE
Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 48 96

glavna_stavba_ukc.jpg
Glavna stavba UKC Ljubljana

PREDSTOJNIK

po pooblastilu Klemen Rogelj, dr. med.
T: (01) 522 48 96
Fax: (01) 522 22 39
 
GL. MED. SESTRA

Nataša Žakelj, dipl. m. s.
T: (01) 522 32 76
Fax: (01) 522 22 39