Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za travmatologijo

• Naročanje in obiski

• Navodila

 

Klinični oddelek za travmatologijo

Klinični oddelek za travmatologijo obravnava akutne poškodbe vseh vrst in stanja po poškodbah ter multidisciplinarno tudi najtežje poškodovane paciente 24 ur na dan.

Kako se naročite, kako na obisk?

V specialističnih travmatoloških ambulantah na Polikliniki opravljamo kontrolne preglede po poškodbah. Za ta pregled ni čakalne dobe. Ostale poškodbe obravnavajo v Urgentnem kirurškem bloku.

Prvi pregledi

V primeru, da za to poškodbo še niste bili obravnavani pri specialistu travmatologu ne pri nas ne v tujini, prvi pregled izvajamo v specialistični ambulanti za stare poškodbe na Polikliniki vsak delovni dan.

Izjema je v primeru, kadar ima napotna listina stopnjo nujnosti "nujno"; takrat se prvi pregled opravi v Urgentnem kirurškem bloku v roku 24 ur brez naročanja.

Stara poškodba je poškodba, od katere je minilo več kot 24 ur.

Na pregled se lahko naročite na katerikoli način, ki velja za kontrolne preglede, in poleg tega tudi preko portala e naročanje.

Obvezna je predložitev napotne listine za prvi pregled. Brez veljavne napotne listine ne naročamo.

Za vpis se lahko registrirate največ 15 minut pred naročeno uro.

Kontrolni pregledi

V primeru, da ste za to poškodbo že bili obravnavani pri specialistu travmatologu ali pri nas ali v tujini, izvajamo kontrolne preglede v naši specialistični travmatološki ambulanti na Polikliniki.

Izjema je v primeru, da imate napotno listino s stopnjo nujnosti "nujno" in ste za to poškodbo pri nas že bili obravnavani; takrat se zglasite pri nas na Polikliniki v roku 24-ih ur delovni dan med 8.00 in 12.00 ter med 14.00 in 18.00 brez naročanja.

V primeru, da pri nas še niste bili obravnavani in imate napotno listino s stopnjo nujnosti "nujno", opravite pregled v Urgentnem kirurškem bloku v roku 24-ih ur brez naročanja.

Obvezna je predložitev napotne listine za kontrolni pregled. Brez veljavne napotne listine ne naročamo.

Za vpis se lahko registrirate največ 15 minut pred naročeno uro.

Načini naročanja na prve in kontrolne preglede

Osebno: vsak delovni dan od 8.00 do 18.00.

Po telefonu: vsak delovni dan od 8.00 do 12.00 na telefon 01/522 23 25.

Po pošti: Specialistična travmatološka ambulanta, Njegoševa cesta 4, 1525 Ljubljana. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine.

Po elektronski pošti: Naročanje na elektronski naslov narocanje.travma@kclj.si. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine ter vaš kontakt.

Preko portala e naročanje: naročanje velja samo za prve preglede.

Obvezna je predložitev napotne listine. Brez veljavne napotne listine ne naročamo.

Za vse ostale informacije, razen informacij o naročanju na kontrolne preglede, pokličite na telefon 01/522 24 29.

Več informacij je predstavljenih na strani Naročanje in obiski kjer lahko najdete tudi podatke o obiskovanju svojih bližnjih.

Kje se nahajamo?

KO za travmatologijo se nahaja na treh lokacijah in sicer  v stavbi KO za travmatologijo, v glavni stavbi UKCL in na Polikliniki. 

Kako do nas?

Do naših lokacij najlažje prispete z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 20, 25 (postajališče Klinični center) in Poliklinika (št. 9, 25), v bližini je tudi postajališče Hrvatski trg (št. 5). 

Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da si olajšate iskanje parkirnega mesta z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali pa prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

V bližini se nahaja tudi železniška postaja (Ljubljana Vodmat).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.

Posodobljeno: 17.05.2023
VIZITKA VIZITKA
KO ZA TRAVMATOLOGIJO

Zaloška cesta 2b
1000 Ljubljana

T: (01) 522 32 55

stara_travma_krg.JPG
Stavba Travmatološke klinike

PREDSTOJNIK
Matej
prof.dr. Matej Cimerman , dr.med.
T: (01) 522 32 55
Fax: (01) 522 22 42
 
VODJA ZDRAVSTVENE NEGE

Bojan Juvan, dipl. zn., mag. manag., spec.manag.
T: (01) 522 32 54