Linkedln Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za travmatologijo

• Naročanje in obiski

• Navodila

 

Klinični oddelek za travmatologijo

Klinični oddelek za travmatologijo obravnava akutne poškodbe vseh vrst in stanja po poškodbah ter multidisciplinarno tudi najtežje poškodovane paciente 24 ur na dan.

Kako se naročite, kako na obisk?

V specialističnih travmatoloških ambulantah na Polikliniki opravljamo kontrolne preglede po poškodbah. Za ta pregled ni čakalne dobe. Ostale poškodbe obravnavajo v Urgentnem kirurškem bloku.

Prvi pregledi

V primeru, da za to poškodbo še niste bili obravnavani pri specialistu travmatologu ne pri nas ne v tujini, prvi pregled izvajajo v Urgentnem kirurškem bloku.

V Urgentnem kirurškem bloku deluje vsak delovni dan med 9. in 12. uro ambulanta, kjer specialisti travmatologi pregledujejo stare poškodbe. Za pregled v ambulanti potrebujete napotno listino osebnega zdravnika. Na pregled se lahko kadarkoli naročite prek telefona 01/522 52 76 (triažna ambulanta) ali preko sistema e-naročanja.

Kontrolni pregledi

V primeru, da ste za to poškodbo že bili obravnavani pri specialistu travmatologu ali pri nas ali v tujini, izvajamo kontrolne preglede v naši specialistični travmatološki ambulanti na Polikliniki.

Načini naročanja na kontrolni pregled

Osebno: vsak delovni dan od 8.00 do 18.00.

Po telefonu: vsak delovni dan od 8.00 do 12.00 na telefon 01/522 23 25.

Po pošti: Specialistična travmatološka ambulanta, Njegoševa cesta 4, 1525 Ljubljana. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine.

Po elektronski pošti: Naročanje na elektronski naslov narocanje.travma@kclj.si. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine ter vaš kontakt.

Za vse ostale informacije, razen informacij o naročanju na kontrolne preglede, pokličite na telefon 01/522 24 29.

Več informacij je predstavljenih na strani Naročanje in obiski kjer lahko najdete tudi podatke o obiskovanju svojih bližnjih.

Kje se nahajamo?

KO za travmatologijo se nahaja na treh lokacijah in sicer  v stavbi KO za travmatologijo, v glavni stavbi UKCL in na Polikliniki. 

KO za travmatologijo

1. Glavna stavba UKCL

  • Hospitalni oddelki
  • Oddelek za intenzivno nego

2. Travmatološka klinika

  • Hospitalni oddelki (Večji bolniški del)
  • Oddelek za intenzivno nego

3. Stavba Poliklinike

  • Travmatološke ambulante

Kako do nas?

Do naših lokacij najlažje prispete z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 20, 25 (postajališče Klinični center) in Poliklinika (št. 9, 25), v bližini je tudi postajališče Hrvatski trg (št. 5). 

Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da si olajšate iskanje parkirnega mesta z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali pa prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

V bližini se nahaja tudi železniška postaja (Ljubljana Vodmat).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA TRAVMATOLOGIJO
Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 32 55

stara_travma_krg.JPG
Stavba Travmatološke klinike

PREDSTOJNIK
Matej
prof.dr. Matej Cimerman , dr.med.
T: (01) 522 32 55
Fax: (01) 522 22 42
 
VODJA ZDRAVSTVENE NEGE
Bojan Juvan, dipl. zn., mag. manag., spec.manag.
T: (01) 522 32 54
 
BV_CerfOznake_EN15224_B