Linkedln Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Kirurška klinika

 

KO za travmatologijo

• Naročanje in obiski

• Navodila

 

KO za travmatologijo

Naročanje in obiski

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju in obiskih.

Prvi pregledi

V primeru, da za to poškodbo še niste bili obravnavani pri specialistu travmatologu ne pri nas ne v tujini, prvi pregled izvajajo v Urgentnem kirurškem bloku.

V Urgentnem kirurškem bloku deluje vsak delovni dan med 9. in 12. uro ambulanta, kjer specialisti travmatologi pregledujejo stare poškodbe. Za pregled v ambulanti potrebujete napotno listino osebnega zdravnika. Na pregled se lahko kadarkoli naročite prek telefona 01/522 52 76 (triažna ambulanta) ali preko sistema e-naročanja.

Kontrolni pregledi

V primeru, da ste za to poškodbo že bili obravnavani pri specialistu travmatologu ali pri nas ali v tujini, izvajamo kontrolne preglede v naši specialistični travmatološki ambulanti na Polikliniki.

Načini naročanja na kontrolne preglede

Osebno: vsak delovni dan od 8.00 do 18.00.

Po telefonu: vsak delovni dan od 8.00 do 12.00 na telefon 01/522 23 25.

Po pošti: Specialistična travmatološka ambulanta, Njegoševa cesta 4, 1525 Ljubljana. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine.

Po elektronski pošti: Naročanje na elektronski naslov narocanje.travma@kclj.si. Obvezno priložite zadnji ambulantni izvid in potrdilo o izdaji elektronske napotne listine ter vaš kontakt. 

Dokumenti

Za vse ostale informacije, razen informacij o naročanju na kontrolne preglede, pokličite na telefon 01/522 24 29.

Čakalne sezname in pooblaščene osebe najdete tukaj.

Ostala navodila za paciente najdete na strani z navodili.

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA TRAVMATOLOGIJO
Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 32 55

stara_travma_krg.JPG
Stavba Travmatološke klinike

PREDSTOJNIK
Matej
prof.dr. Matej Cimerman , dr.med.
T: (01) 522 32 55
Fax: (01) 522 22 42
 
VODJA ZDRAVSTVENE NEGE
Bojan Juvan, dipl. zn., mag. manag., spec.manag.
T: (01) 522 32 54
 
BV_CerfOznake_EN15224_B