Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Klinika za infekcijske bolezni in vročinska stanja

 

Naročanje in obiski

 

Klinika za infekcijske bolezni in vročinska stanja

Naročanje

Predstavljamo Vam podatke, ki jih boste potrebovali, ko pridete k nam na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja glede naročanja, pokličite na 01 522 26 22 vse delovne dni med 8.00 in 9.00 uro in med 13.00 in 15.00 uro. Lahko se naročite tudi prek e-pošte: narocanje.kibvs@kclj.si.

S seboj prinesite:

  • obvestilo o izdani e-napotnici,
  • veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja,
  • izvide opravljenih preiskav
  • in drugo pomembnejšo zdravstveno dokumentacijo.

Pregled
Na pregled s seboj prinesite zdravstveno izkaznico in morebitne izvide predhodnih preiskav v zvezi z bolezenskim stanjem, zaradi katerega ste napoteni v ambulanto. Po zaključenem pregledu boste takoj prejeli zapis o pregledu in mnenje. O izvidih opravljenih preiskav in morebitnem dodatnem mnenju pa boste obveščeni po pošti na vaš naslov.

Obiski

Obiskovalce prosimo, da prihajajo k svojim sorodnikom in prijateljem zdravi. Bolnika lahko obiščeta hkrati dve zdravi odrasli osebi v času, ki je predviden za obiske.

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KLINIKA ZA INFEKCIJSKE BOLEZNI IN VROČINSKA STANJA

Japljeva 2
1000 Ljubljana

T: (01) 522 37 10 (informator)
T: (01) 522 42 10

preprecevanjebolnisnicnihokuzb.jpg
Lokacija službe na Japljevi 2
PREDSTOJNICA
doc.dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. med.
T: (01) 522 26 10
 
GL. MED. SESTRA
Jolanda Munih , prof.zdr.vzg.
T: (01) 522 41 11
 
BV_CerfOznake_EN15224_B