Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Nevrološka klinika

 

KI za klinično nevrofiziologijo

• Naročanje in obiski

• Služba socialnega dela

• Navodila

 

KI za klinično nevrofiziologijo

Naročanje

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled ali na poseg:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, med delavniki pokličite na T: (01) 522 15 17 med 8. in 15.30 uro.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu T: (01) 522 15 17 ali e-pošti E: narocanje.ikn@kclj.si oziroma v treh dneh opravičite izostanek in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

KI za klinično nevrofiziologijo
Lokacija Kontakt

KI za klinično nevrofiziologijo
Glavna stavba UKCL, pritličje
Zaloška 7
1000 Ljubljana

T: 01 522 15 00
E: narocanje.ikn@kclj.si

Naročanje
Osebno: v sprejemni pisarni ob ponedeljkih od 8. do 19. ure, od torka do petka pa med 8. in 15.30 uro. S seboj prinesite potrdilo o izdani e-napotnici. Izven delovnega časa lahko potrdilo o izdani e-napotnici oddate v naš nabiralnik.
Po pošti: potrdilo o izdani e-napotnici pošljite na naslov: UKCL, Inštitut za klinično nevrofiziologijo, 1525 Ljubljana.
Po telefonu: vsak delovni dan od 8. do 15.30 ure na številki T: 01 522 15 17. Potrebovali bomo podatke z vašega potrdila o izdani e-napotnici: ZZZS številko pacienta in številko e-Napotnice.
Po e-pošti: potrdilo o izdani e- napotnici nam posredujte na elektronski naslov narocanje.ikn@kclj.si.

Opozorilo
Za določitev novega termina obvezno potrebujemo vašo pisno razlago, zakaj se prvotnega obiska niste udeležili, sicer vas ne moremo uvrstiti na nov termin. Čeprav se ob prvotnem terminu niste oglasili na preiskavo, vas lahko naročimo na nov termin samo po prejemu vaše pisne informacije oziroma opravičila.

Dodatne informacije
V petih delovnih dneh od prejema vaše zahteve za pregled vam bomo sporočili datum in uro preiskave. Predvidoma vas bomo pregledali ob uri, ko ste na pregled naročeni. Nekaterim preiskavam - npr. klinični nevrološki in elektromiografski - ne moremo natančno predvideti trajanja in zato boste nemara morali tudi počakati. V tem primeru vas vljudno prosimo za razumevanje.

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg  oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

VIZITKA VIZITKA
KI ZA KLINIČNO NEVROFIZIOLOGIJO
Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 15 00 (Informacije in sprejem)

glavna_stavba_ukc.jpg
Glavna stavba UKC Ljubljana
PREDSTOJNIK
Blaž
doc.dr. Blaž Koritnik, dr. med.
T: 01 552 15 01
Fax: 01 522 22 93
 
GL. MED. SESTRA
Suzana
Suzana Justin Srebernjak, viš. fiziot.
T: 01 522 15 16
Fax: 01 522 15 33
 
OBVESTILA OBVESTILA