Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Nevrološka klinika

 

Služba za nevrorehabilitacijo

 

Služba za nevrorehabilitacijo

Služba za nevrorehabilitacijo skrbi za rehabilitacijo bolnikov z boleznimi živčevja v ambulantah in na oddelkih Nevrološke klinike.

Ambulantni programi Službe za nevrorehabilitacijo so:

  • Ambulanta za nevropatsko bolečino
  • Ambulanta za nevrorehablitacijo (z ambulantno fizioterapijo, respiratorno fizioterapijo, delovno terapijo, logopedijo)
  • Ambulanta za nevropsihologijo

V ambulante za nevrorehabilitacijo in nevropatsko bolečino ter ambulanto za nevropsihologijo napotujejo vsi zdravniki specialisti.

Ambulantni programi nevrofizioterapije, respiratorne fizioterapije, delovne terapije in logopedije so namenjeni bolnikom Nevrološke klinike in praviloma v njih napotujejo specialisti Nevrološke klinike. 

Kako se naročite?

Napotnico pošljite po pošti: UKCL, Nevrološka klinika, Služba za nevrorehabilitacijo, Zaloška cesta 2, 1525 Ljubljana, s pripisom za katero ambulanto želite datum, ki ga nato dobite po pošti.

Osebno se lahko z napotnico naročite vsak delovni dan od 8. do 14. ure v Nevrološki kliniki na Zaloški 2, v pritličju, diagnostika.
 

Kje se nahajamo?

Služba za nevrorehabilitacijo se nahaja v stavbi Nevrološke klinike na Zaloški 2 v Ljubljani.

Kako do nas?

Do naše lokacije najlažje prispete z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 20, 25 (postajališče Klinični center), v bližini je tudi postajališče Hrvatski trg (št. 5).

Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da si olajšate iskanje parkirnega mesta z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali pa prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

V bližini se nahaja tudi železniška postaja (Ljubljana Vodmat).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.

Čakalne dobe in ordinacijski časi

Čakalne dobe pregledov in posegov pri nas kot tudi pri vseh klinikah in kliničnih oddelkov v UKC Ljubljana so zbrane na enem mestu na tej strani.

Prav tako so na enem mestu zbrani vsi ordinacijski časi klinik in oddelkov v UKCL.

 

VIZITKA VIZITKA
SLUŽBA ZA NEVROREHABILITACIJO
Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

T: (01) 522 30 71

nevroloska.jpg
Stavba Nevrološke klinike na Zaloški 2

VODJA:
asist. mag. Aleš Pražnikar, dr. med.
T: (01) 522 31 98
 
OBVESTILA OBVESTILA