Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Nevrološka klinika

 

Služba za nevrorehabilitacijo

• Naročanje in obiski

 

Organizacijske spremembe

Paciente obveščamo, da Ambulanta za nevrorehabilitacijo in Ambulanta za nevropatsko bolečino ne delujeta več.

Vse bolnike z nevrološkimi boleznimi, ki so se do sedaj zdravili v Ambulanti za nevrorehabilitacijo, naprošamo, da se za nadaljnjo obravnavo, odvisno od diagnoze, naročijo na pregled v ustrezno specialistično oz. subspecialistično ambulanto na URI Soča, informacije o načinu naročanja dobite na spletni strani  http://www.ir-rs.si/sl/Narocanje_na_pregled/.

Bolniki z nevropatsko bolečino se lahko razen v Subspecialistični ambulanti za rehabilitacijo oseb s kronično nerakavo bolečino na URI Soča  za nadaljnjo obravnavo naročijo tudi v Ambulanti za zdravljenje bolečine v bolnišnico Petra Držaja.

Prosimo vas za razumevanje.

dr. Dejan Georgiev, dr. med.
E: dejan.georgiev@kclj.si
Služba za nevrorehabilitacijo

AMBULANTNA DEJAVNOST
 
Ambulanta za delovno terapijo Naročanje

Ambulanta za delovno terapijo je namenjena nevrološkim bolnikom, ki imajo težave na področju vsakodnevnega funkcioniranja. Za napotitev je potreben delovni nalog.

 
Ambulanta za fizioterapijo Naročanje

V ambulanti izvajamo fizioterapevtsko obravnavo nevroloških pacientov v odraslem obdobju.

 
Ambulanta za klinično nevropsihologijo Naročanje

V ambulanti obravnavamo odrasle bolnike z nevrološkimi boleznimi (nevropsihološka diagnostika). Za napotitev je potrebna napotnica.

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacienta ter  nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
SLUŽBA ZA NEVROREHABILITACIJO
Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

T: (01) 522 30 71

nevroloska.jpg
Stavba Nevrološke klinike na Zaloški 2

VODJA
dr. Dejan Georgiev, dr. med.
T: (01) 522 30 74