Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Pediatrična klinika

 

KO za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove

• Naročanje in obiski

• Navodila v času epidemije SARS-CoV-2 / COVID-19

 

KO za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove (Pediatrija)

Naročanje

 Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite na kontaktno telefonsko številko ambulante v času naročanja.

AMBULANTNI DEL
 
Endokrinološka ambulanta
Lokacija Kontakt

Klinični oddelek za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove

T: 01 522 92 44
E: endo.pek(at)kclj.si

Naročanje

  • Osebno: Vsak delavnik od 9.00 do 14.00 ure se lahko oglasite v Endokrinološki ambulanti v P2 Pediatrične klinike zgoraj navedenem naslovu. S seboj prinesite napotno listino, zdravstveno kartico in morebitne izvide do sedaj opravljenih preiskav.
  • Po pošti: Napotno listino z morebitnimi že opravljenimi izvidi pošljite na zgoraj navedeni naslov in dopišite svojo številko. Po opravljeni triaži napotne listine boste prejeli vabilo na pregled z datumom.
  • Po telefonu: Za prvi pregled, kontrolni pregled, prenaročanje prvega pregleda se lahko naročite vsak delovni dan od 8. do 10. ure in od 13. do 15. ure na kontaktno telefonsko številko.
  • Po e-pošti: Napotno listino lahko pošljete na zgoraj navedeni elektronski naslov. Po opravljeni triaži napotne listine vas bomo pisno obvestili o datumu in času pregleda.

 

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana!

 
Genetska ambulanta

V Genetski ambulanti izvajamo genetsko diagnostiko in svetovanje.

Lokacija Kontakt

Klinični oddelek za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove
Pediatrična klinika,
visoko pritličje,
Bohoričeva 20
1000 Ljubljana

T: 01 522 9244
E: endo.pek(at)kclj.si

Naročanje

  • Osebno: Vsak delavnik od 9.00 do 14.00 se lahko oglasite v Genetski ambulanti v P2 na zgoraj navedenem naslovu. S seboj prinesite napotno listino, zdravstveno kartico in morebitne izvide do sedaj opravljenih preiskav.
  • Po pošti: Napotno listino  z morebitnimi že opravljenimi izvidi pošljite na zgoraj navedeni naslov  in dopišite svojo številko. Po opravljeni triaži napotne listine, vas bomo pisno obvestili o datumu in času pregleda.
  • Po telefonu: Prvi pregled, kontrolni pregled, prenaročanje prvega pregleda se lahko naročite vsak delovni dan od 8.00 do 10.00 ure in od 13.00 do 15.00 ure na kontaktno telefonsko številko.
  • Po e-pošti: Napotno listino lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov zgoraj navedeni naslov. Po opravljeni triaži napotne listine vas bomo pisno obvestili o datumu in času pregleda.

 

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana!

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg.

Če zaradi bolezni otroka ali nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite pisno ali po elektronski pošti in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA ENDOKRINOLOGIJO, DIABETES IN BOLEZNI PRESNOVE
Bohoričeva ul. 20
1000 Ljubljana

T: (01) 522 92 70

pediatrija.jpg
Pediatrična klinika na Bohoričevi 20

PREDSTOJNIK
Tadej
prof. dr. Tadej Battelino, dr. med.
T: (01) 522 92 35
 
GL. MED. SESTRA

Tadeja Logar Dolinšek, dipl.m.s.
T: (01) 522 87 90