Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Pediatrična klinika

 

KO za otroško hematologijo in onkologijo

• Naročanje in obiski

 

KO za otroško hematologijo in onkologijo

Naročanje in obiski

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju in obiskih.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite na (01) 522 92 39 vsak delovni dan od 8. do 15. ure.

Ambulanta

V hemato-onkološki ambulanti pediatrične klinike opravljamo prve in kontrolne preglede otrok in mladostnikov z onkološkimi boleznimi, krvnimi boleznimi in z motnjami strjevanja krvi. Poleg tega se opravlja preglede pred sprejemom na KO za otroško hematologijo in onkologijo, ambulantno zdravljenje ter redno spremljanje otrok in mladostnikov po že zaključenem zdravljenju.

Lokacija Kontakt

Klinični oddelek za otroško hematologijo in onkologijo
Pediatrična klinika,
Bohoričeva 20
1000 Ljubljana

T: 01 522 92 39 (naročanje)

Naročanje na prvi pregled

  • Osebno: naročite se lahko vsak delavnik med 8. in 15. uro v hemato-onkološki ambulanti na Pediatrični kliniki na Bohoričevi 20 v Ljubljani. S seboj prinesite napotnico, zdravstveno izkaznico in pomembnejše izvide do sedaj opravljenih preiskav.
  • Po pošti: napotnico pošljite na naslov (Pediatrična klinika, Klinični oddelek za otroško hematologijo in onkologijo, Bohoričeva 20, 1000 Ljubljana), dopišite svojo telefonsko številko. Po pošti boste prejeli vabilo z vpisanim terminom pregleda in ev. tudi navodila za pregled. Napotnico zadržimo v ambulanti.
  • Po telefonu: naročite se lahko preko tel. št. 01 522 92 39 vsak delovni dan od 8. do 15. ure.
  • Po e-pošti: na enega od kontaktnih e-naslovov pošljite skenirano napotnico (obe strani). Za dokončno potrditev datuma pregleda nam morate v skladu z 10. členom Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah v 5 dneh poslati originalno napotnico po pošti. Po navadni pošti boste obveščeni o datumu in uri vašega pregleda.
    OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana! 

Naročanje oz. prenaročanje na kontrolni pregled v ambulanti
Ob pregledu običajno določimo datum ponovne kontrole v naši ambulanti. V primeru potrebe po prenaročanju le-to poteka v skladu z navodili preko telefonske številke 01 522 92 39 od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure.

Opomba
Zaradi primanjkovanja osebja vas, v kolikor ste pri klicanju neuspešni, prosimo za razumevanje. Takrat imamo nujno delo s pacienti oz. je telefon zaseden. V tem primeru pokličite na tel.št. 01 522 37 00 vsak delovni dan od 7. do 19. ure (splošne informacije) in prosite, da vašo telefonsko številko sporočijo na ustrezno delovišče in poklicali vas bomo nazaj.

Hvala za razumevanje

 
Bolniški oddelki

Pred obiskom svojih bližnjih vas prosimo, da si preberete pravila in nasvete za obiskovalce.

Lokacija Kontakt Obiski

Klinični oddelek za otroško hematologijo in onkologijo
Nova stavba Pediatrične klinike, 3. nadstropje
Bohoričeva 20
1000 Ljubljana

T: 01 522 92 15 Vsak dan:
 11:00 - 17:00

Naročanje

Naročanje za sprejem v bolnišnico poteka preko hemato-onkološke ambulante na pediatrični kliniki, Bohoričeva 20, 1000 Ljubljana.

Prenaročanje

Prenaročanje poteka v skladu z navodili preko telefonske številke 01 522 92 15 od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure.

 
 

Samoplačniške storitve

Pediatrična klinika izvaja diagnostiko in zdravljenje otrok in mladostnikov od rojstva do dopolnjenega 18. leta starosti.

Posamezni oddelki izvajajo tudi samoplačniške storitve po predhodnem dogovoru, če to omogočajo kadrovske in prostorske zmogljivosti. Samoplačniških storitev NE izvajamo za osebe, ki so zdravstveno zavarovane v Republiki Sloveniji.

E: uprava.pk@kclj.si

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naše enote preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg  oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Preberite tudi Navodila in priporočila za obiskovalce ter stran Otroci v bolnicah UKC Ljubljana.

Če zaradi bolezni otroka ali nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite na (01) 522 92 39 oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
KO ZA OTROŠKO HEMATOLOGIJO IN ONKOLOGIJO
Bohoričeva ul. 20
1000 Ljubljana

T: (01) 522 92 15

pediatrija.jpg
Pediatrična klinika na Bohoričevi 20
PREDSTOJNIK
izr. prof. dr. Janez Jazbec, dr. med.
T: (01) 522 86 53
 
GL. MED. SESTRA
Marjanca Rožič, dipl.m.s.
T: (01) 522 87 98
 
OBVESTILA OBVESTILA