Linkedln Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Pediatrična klinika

 

KO za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo

• Naročanje in obiski

• Navodila

• Zgodovina

 

Klinični oddelek za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo

KO za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo zdravi otroke z nevrološkimi težavami.

Poleg hospitalnega dela in ambulantnega dela v okviru našega oddelka delujejo na nivoju specialistične ambulante tudi številne specializirane ambulante (ambulanta za epilepsijo, ambulanta za otroke z motnjami spanja, ambulanta za razvojno nevrologijo (z registrom), ambulanta za obravnavo bolnikov z vsadkom vagusnega spodbujevalca) . 

Pod našim okriljem delujejo tudi EEG in SEG laboratorij, laboratorij za videotelemetrijo, enota za razvojno psihologijo in nevropsihologijo ter republiški center za epilepsijo otrok in mladostnikov.

Kako se naročite, kako na obisk?

Za naročanje na našem kliničnem oddelku lahko uporabite več načinov, vsi so predstavljeni na strani Naročanje in obiski.

Ob prihodu na kliniko 10 minut pred uro, ob kateri ste naročeni, potrdite svoj prihod na zdravkomatu, ki se nahaja v spodnjem pritličju (P2) desno ob sprejemnem pultu. Tja pridete po stopnicah navzdol ali z dvigalom na desni strani avle. Kartico zdravstvenega zavarovanja vstavite v označeno režo na zdravkomatu. Vse potrebne informacije se bodo izpisale na zaslonu.

Kje se nahajamo?

KO za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo se nahaja v novi stavbi Pediatrične klinike na Bohoričevi 20 v Ljubljani.

Kako do nas?

Glavni vhod v Pediatrično kliniko je z Bohoričeve ulice, na vogalu Bohoričeve in Korytkove.

Od železniške postaje je oddaljena približno 15 minut hoje.

Pediatrična klinika UKC Ljubljana nima na voljo parkirnih mest za bolnike. Predlagamo parkiranje v parkirni hiši tik ob Pediatrični kliniki (PH MEKSIKO) ali v parkirni hiši na vogalu Zaloške in Njegoševe ulice (PH ŠENTPETER).

Najbližje postajališče mestnega potniškega prometa je postaja Poliklinika, kjer ustavljajo avtobusi proge 9 (Štepanjsko naselje – Trnovo) in 25 (Medvode – Zadobrova). Na postajališču Kliničnega centra pa poleg tega še avtobusi prog 11 (Ježica – Zalog), 20 (Nove Stožice – Fužine), 2 (Nove Jarše – Zelena Jama).

Na križišču Zaloške in Njegoševe ceste ter na križišču Zaloške ceste in Grablovičeve ulice se nahajata postajališči za samopostrežno izposojo koles sistema BicikeLJ.
 

VIZITKA VIZITKA
KO ZA OTROŠKO, MLADOSTNIŠKO IN RAZVOJNO NEVROLOGIJO
Bohoričeva ul. 20
1000 Ljubljana

T: (01) 522 92 49

pediatrija.jpg
Pediatrična klinika na Bohoričevi 20

PREDSTOJNIK
Doc.dr. Damjan Osredkar, dr. med.,
T: (01) 522 92 73
 
GL. MED. SESTRA
Judita Kolenc, viš.med.ses., univ.dipl.org.
T: (01) 522 87 91
Fax: (01) 500 40 70
 
BV_CerfOznake_EN15224_B