Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Pediatrična klinika

 

Služba za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo

• Naročanje in obiski

 

Služba za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo (Pediatrija)

Naročanje in obiski

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled, na poseg ali pa obiskujete svoje bližnje:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju in obiskih.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite  vsak delavnik med 8. in 10. uro in med 13. in 15. uro na (01) 522 92 46 (za specialistične ambulante) ali na (01) 522 92 77 (za hospitalni oddelek).

Specialistična ambulanta

V enoti delujejo naslednje ambulante:

  • Alergološka ambulanta kjer izvajamo diagnostiko in zdravljenje alergijskih reakcij na hrano, zdravila, strupe žuželk in drugih alergenov. Prav tako izvajamo tudi šolo uporabe adrenalinskega samoinjektorja v primeru težjih alergijskih reakcij in začetno in nadaljevalno zdravljenje s specifično imunoterapijo.
  • Revmatološka ambulanta izvaja diagnostiko in zdravljenje otrok z revmatskimi boleznimi.
  • Imunološka ambulanta kjer opravljamo diagnostične preiskave pri otrocih s sumom na prirojeno okvaro imunskega sistema.
Lokacija Kontakt

Klinični oddelek za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo
Pediatrična klinika, P2
Bohoričeva 20
1000 Ljubljana

T: 01 522 92 46
E: imuno.pek(at)kclj.si

E: revmatologija.pk@kclj.si
E: imunologija.pk@kclj.si 

Naročanje

  • osebno: napotno listino z morebitnimi izvidi prinesite na zgoraj navedeni naslov, vsak delavnik od 9. 00 do 14.00 ure. Termin za obisk boste prejeli naknadno po pošti.
  • po pošti: Napotno listino ali številko napotne listine in številko KZZ  z morebitnimi predhodnimi izvidi nam pošljite na zgoraj navedeni naslov.
  • po telefonu: na zgoraj navedeno telefonsko številko nam sporočite številko napotne listine in številko KZZ, vsak delovnik med 8.00 in 10.00 uro in med 13.00 in 15.00 uro. Termin za obisk boste prejeli naknadno po pošti.pošljite
  • e pošta:  številko napotne listine in številko kartice zdravstvenega zavarovanja (KZZ) pošljite na zgoraj navedeni elektronski naslove glede na vrsto pregleda -alergološki pregled ali revmatološki pregled ali imunološki pregled.

OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana.

  •  

Za vse oblike naročanja velja, da  prejmete termin pregleda naknadno po pošti, saj vse napotne listine skupaj z morebitnimi izvidi, pred vnosom v čakalni seznam pregleda zdravnik specialist.

Datum kontrolnega pregleda  v specialistični ambulanti dobi otrok ob prejšnjem obisku specialistične ambuante.

 

 
Bolniški oddelek

Pred obiskom svojih bližnjih vas prosimo, da si preberete pravila in nasvete za obiskovalce.

Lokacija Kontakt Obiski

Klinični oddelek za alergologijo,
revmatologijo in klinično imunologijo
Pediatrična klinika,4. nadstropje,
Bohoričeva 20
1000 Ljubljana

T: 01 522 92 77 Vsak dan:
 11:00 - 19:00

Naročanje na hospitalizacijo poteka preko specialistične ambulante po telefonu vsak dan od ponedeljka do nedelje med 7. in 19.  uro.

Prenaročanje je možno po telefonu vsak dan od ponedeljka do nedelje med 7. in 19. uro.

V naši hospitalni enoti so obiski vsak dan med 11. in 19. uro. Obiskovalci morajo biti zdravi in obiski sorojencev niso priporočljivi oziroma morajo biti predhodno dogovorjeni z zdravstvenim osebjem oddelka, ker na oddelku zdravimo otroke s težkimi imunskimi obolenji.

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naše enote preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg  oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Preberite tudi Navodila in priporočila za obiskovalce ter stran Otroci v bolnicah UKC Ljubljana.

Če zaradi bolezni otroka ali nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite pisno ali po elektronski pošti in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

VIZITKA VIZITKA
SLUŽBA ZA ALERGOLOGIJO, REVMATOLOGIJO IN KLINIČNO IMUNOLOGIJO
Bohoričeva ul. 20
1000 Ljubljana

T: (01) 522 92 77 (hospital)
T: (01) 522 92 46 (ambulanta)

pediatrija.jpg
Pediatrična klinika na Bohoričevi 20

VODJA
Tadej
prof. dr. Tadej Avčin, dr. med.
T: (01) 522 96 42
 
GL. MED. SESTRA
Matejka Hren, viš. med. ses., univ. dipl. org.
T: (01) 522 87 94