Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Stomatološka klinika

 

Naročanje in obiski

 

Stomatološka klinika

Naročanje

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled ali na poseg:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, pokličite na 01 522 27 70 vsak delavnik med 8. in 14. uro.

CENTER ZA OTROŠKO IN PREVENTIVNO ZOBOZDRAVSTVO
 
Ambulanta za otroško in preventivno zobozdravstvo Naročanje

Na Centru za otroško in preventivno zobozdravstvo izvajamo zahtevnejša zdravljenja karioznih procesov na mlečnih in stalnih zobeh, zdravljenja poškodovanih zob, predvsem z nedoraslimi koreninami, zdravljenja zob in ustne votline pri bolnikih s kroničnimi in malignimi obolenji ter raznimi motnjami v razvoju trdih zobnih tkiv. Posebno skrb posvečamo zobozdravniški oskrbi otrok z zmanjšanimi zmožnostmi, vključno z obravnavo v splošni anesteziji. Dejavnost Centra vključuje tudi zobozdravstveno vzgojno in izobraževalno delo z otroci in mladostniki ter njihovimi starši.

 
 
CENTER ZA STOMATOLOŠKO PROTETIKO
 
Ambulanta za fiksno protetiko Naročanje

V ambulanti za fiksno protetiko se ukvarjamo z nadomeščanjem izgubljenih zob, estetsko in funkcionalno oskrbo posameznih zob, s celovito protetično obravnavo griza, z rehabilitacijami prirojenih nakaz in stanj po kirurških posegih v področju čeljusti in obraza s fiksno protetičnimi pripomočki (inleji/onleji, prevleke, mostički) na zobeh in/ali implantatih. Izvajamo tudi zdravljenje in oskrbo bruksizma, motenj čeljustnega sklepa in obrazne bolečine.

 
Ambulanta za snemno protetiko Naročanje

V ambulanti za snemno protetiko oskrbujemo delno in popolno brezzobe osebe ter paciente po kirurških posegih v področju čeljusti in obraza s snemnimi in kombiniranimi fiksno-snemnimiprotetičnimi pripomočki: prevleke, totalne ali delne proteze, obturatorske proteze, epiteze in resekcijske plošče, ki so lahko podprte z zobmi in/ali implantati.

 
 
CENTER ZA USTNE BOLEZNI IN PARODONTOLOGIJO
 
Ambulanta za ustne bolezni in paradontologijo Naročanje

V ambulanto za ustne bolezni in parodontologijo sprejemamo paciente, ki potrebujejo zdravljenje bolezenskih sprememb na ustni sluznici. Prav tako sprejemamo paciente z vnetjem obzobnih tkiv in mukogingivalnimi težavami.

Na Centru za ustne  bolezni in paradontologijo izvajamo tudi kirurške posege (odvzem tkiva za patohistološki pregled, paradontalno-kirurški in mukogingivalni poseg, ter vstavitev zobnih vsadkov).

 
 
CENTER ZA ZOBNE BOLEZNI
 
Ambulanta za zobne bolezni Naročanje

Na Centru za zobne bolezni se ukvarjamo s preventivo in zdravljenjem apikalnega parodontitisa ter okvarami trdih zobnih tkiv.

 
 
RENTGENOLOŠKA DEJAVNOST
 
Rentgenološka dejavnost Naročanje

Izvajamo intra in ekstraoralno rentgensko slikanje zob, čeljustnic, glave in čeljustnih sklepov.

 
 
CENTER ZA ZOBNO IN ČELJUSTN0 ORTOPEDIJO
 
Ambulanta za zobno in čeljustno ortopedijo Naročanje

Na centru zdravimo paciente z razvojnimi nepravilnostmi zob in čeljustnik. Obravnavamo tudi prirojene anomalije kraniofacialnega kompleksa, sindrome in stanja po poškodbah zob in obraza.

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

 

VIZITKA VIZITKA
STOMATOLOŠKA KLINIKA
Hrvatski trg 6
1000 Ljubljana
stomatoloska.jpg
Lokacija Stomatološke klinike
STROKOVNA DIREKTORICA

izr.prof.dr. Martina Drevenšek, dr.dent.med.
Fax: (01) 522 24 94
 
GL. MED. SESTRA

Valerija Skopec, dipl. m. s., univ. dipl. soc. ped.
T: (01) 522 42 58