Youtube Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

Arhiv obvestil

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENEGA UČINKA ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 
  Omejitev obiskov v UKC Ljubljana 15.1.2018

Zaradi povečanega števila bolnikov z respiratornimi okužbami smo zaradi boljšega nadzora nad epidemiološko situacijo z dnem 10. 1. 2018 omejili obiske v UKC Ljubljana na eno zdravo osebo, 30 minut, med 15. in 17. uro.

Na KO za nefrologijo Interne klinike UKC Ljubljana še vedno velja prepoved obiskov. Za sorodnike paliativnih bolnikov lahko lečeči zdravnik napiše posebno dovolilnico. Obiski paliativnih bolnikov so omejeni na 30 minut (ena zdrava oseba).

V porodnišnici Ljubljana je od četrtka, 11. januarja 2018 dalje pri pacientkah in novorojenčkih dovoljen le obisk zdravega partnerja, in sicer v urah, določenih za obiske (med 15. in 18. uro). Nosečnice naj na ambulantne preglede in posege prihajajo brez spremstva otrok, le z eno, zdravo osebo.
Obiski v Enoti intenzivne nege in terapije novorojenčkov, KO za perinatologijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana so omejeni le na zdrave starše otrok. Do nadaljnjega so ukinjeni obiski sorojencev in starih staršev.

Zaradi povečanega števila bolnikov z okužbami dihal in zaradi boljšega nadzora nad epidemiološko situacijo, z 12. 1. 2018 omejujemo obiske na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana in KO za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo Kirurške klinike. Dovoljen je obisk ene zdrave odrasle osebe ob hospitaliziranem otroku 24 ur ter ene zdrave odrasle osebe, ki pripelje otroka na ambulantni pregled ali sprejem na kliniko. Pri obiskih v Enoti za intenzivno terapijo otrok si pridržujemo pravico, da režim, v dogovoru z lečečim zdravnikom, prilagajamo vsakemu bolniku posebej.

Ukrep smo sprejeli z namenom zagotavljanja varnosti pacientov in zaposlenih.

Hvala za razumevanje.
Služba za odnose z javnostmi 

BV_CerfOznake_EN15224_B