Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

Arhiv obvestil

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 
  Razpis za štipendije 8.7.2021

Univerzitetni klinični center Ljubljana želi spodbujati šolanje dijakinj in dijakov srednješolskega in visokošolskega programa s področja zdravstvene nege s ponudbo kadrovskih štipendij in omogočanjem zaposlitve po zaključenem šolanju.

VIŠINA ŠTIPENDIJE:

DIJAKI 180 € mesečno

ŠTUDENTI 220€ mesečno

K prijavi vabimo dijakinje in dijake tretjega in četrtega letnika srednješolskega programa Zdravstvena nega ter študente 2. in 3. letnika visokošolskega strokovnega študijskega programa 1. stopnja Zdravstvena nega.

Si zainteresiran/a?

Svojo prijavo pošlji na e-naslov izobrazevanje@kclj.si ali po pošti na naslov Univerzitetni klinični center Ljubljana, Center za izobraževanje, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana, najkasneje do 15. september 2021.

K prijavi priloži:

 - prošnjo PRENESETE JO NA TEJ POVEZAVI

 - potrdilo o vpisu v šolsko leto 2021/22;

 - šolski spričevali za zadnja dva letnika (oz. prvega letnika fakultete, v kolikor si študent drugega letnika);

Izbranim dijakom/dijakinjam ter študentom/študentkam bomo poleg odobrene kadrovske štipendije omogočili opravljanje delovne prakse 80 ur v vsakem šolskem letu, po končanem izobraževanju bomo z vami sklenili pogodbo o zaposlitvi na ustreznem delovnem mestu, s polnim delovnim časom za najmanj eno leto. Naši strokovnjaki z različnih področij vam bodo tudi tekom šolanja pomagali, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri pripravi seminarskih ali projektnih nalog, pa tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovnem razvoju.