Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

Arhiv obvestil

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 
  Obravnava otrok v specialističnih ambulantah Pediatrične klinike poteka nemoteno 14.9.2021

Dragi otroci, spoštovani starši,

na Pediatrični kliniki obravnava otrok v specialističnih ambulantah poteka nemoteno, v skladu z epidemiološkimi ukrepi. Vstop na kliniko je omogočen otroku in enemu spremljevalcu, največ 10 minut pred naročenim terminom.
Ob vstopu na kliniko vas sprejme zdravnik, ki vas na podlagi vprašalnika o poizvedbi za SARS-CoV-2 usmeri v nadaljnjo obravnavo. Izpolnjen vprašalnik za otroka in spremljevalca je obvezen. Vprašalnik ste prejeli po pošti, skupaj z vabilom na obravnavo v specialistično ambulanto in je na voljo tudi ob vhodu na kliniko, lahko pa si ga natisnete sedaj s povezave.>>>>

Otrokom, ki prihajajo na ambulantni pregled in spremljevalcem, ki v zadnjih 14 dneh niso zaznali nobenega od znakov bolezni COVID-19 (povišana telesna temperatura nad 37,5, kašelj, nahod, boleče grlo, glavobol, bruhanje/driska), v zadnjih 14 dneh niso bili v tesnem stiku z okuženo osebo in nimajo odrejene karantene, je omogočen vstop na kliniko tudi brez pogoja PCT.

Vsem otrokom in spremljevalcem, ki prihajajo v bolnišnico na sprejem (bodo sprejeti na oddelek, za več ur ali dni), in nimajo izraženih simptomov in/ali znakov, okužbe s SARS-CoV-2, pred odhodom na oddelek opravimo hitro antigensko testiranje. Obstaja nekaj izjem, ki so navedene v posodobljenih navodilih, ki jih lahko preberete na spletni strani Pediatrične klinike.

Ustrezno zdravstveno obravnavo in pomoč otrokom lahko zagotovimo le, če imamo vse potrebne podatke. Zato vas prosimo, da nam pri tem pomagete v svojo korist ter v korist svojega in drugih otrok.   

Lep pozdrav,

Vodstvo Pediatrične klinike