Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

Arhiv obvestil

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 
  Srčni kirurg Vodiškar izrazil pripravljenost sodelovati pri zdravljenju otrok s prirojenimi srčnimi napakami 9.6.2023

Srčni kirurg dr. Janez Vodiškar je bil 9. junija 2023 na obisku v UKC Ljubljana. Seznanil se je s trenutnim stanjem na programu zdravljenja otrok s prirojenimi srčnimi napakami. 

Dr. Vodiškar je na osnovi videnega ocenil, da program poteka dobro in da ga je potrebno nadaljevati. Predlagal pa je še izboljšave, tudi formalizacijo in nadgradnjo že potekajočega sodelovanja na področju otroške kardiologije in intenzivne medicine z DHM (Deutsches Herzzentrum München). Na področju otroške srčne kirurgije pa predlaga in bo preučil možnosti sodelovanja s kliniko v Stuttgartu, kjer trenutno deluje. 

UKC Ljubljana se dr. Vodiškarju iskreno zahvaljuje za izkazano pripravljenost za sodelovanje in odgovorno ter konstruktivno držo.

DSC_6686.jpg

Strokovni direktor Pediatrične klinike UKCL doc. dr. Marko Pokorn, generalni direktor UKCL doc. dr. Marko Jug, srčni kirurg dr. Janez Vodiškar, strokovni direktor UKCL doc. dr. Gregor Norčič in predstojnik KO za kirurgijo srca in ožilja Kirurške klinike UKCL asist. dr. Nikola Lakić