Facebook Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

Obiski

 

Navodila in priporočila

 

Dodatne informacije

 

Za lažje bivanje

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 

CEPLJENJE

 

Za lažje bivanje v UKCL

V želji, da bi zvišali kakovost bivanja v bolnišnici, vam omogočamo, da uporabljate storitve ponudnikov različnih dejavnosti.

V osrednji zgradbi UKC Ljubljana se nahajajo:

  • v pritličju: informacije, pošta, trafika, okrepčevalnica in trgovina z živili, telefonske govorilnice, bančni avtomat, prostor za razstave in kulturne prireditve;
  • v kleti I.: frizerski salon, pediker, poslovalnica Nove Ljubljanske banke, bolnišnična kapela, restavracija Klinika Štorklja, sanitarije.

Avtomati z osvežujočimi napitki in prigrizki so na voljo v vseh zgradbah UKC Ljubljana. Trafike se nahajajo v avli osrednje zgradbe UKC Ljubljana, na Polikliniki, v Urgentnem bloku, ob Upravni zgradbi UKC Ljubljana na Zaloški cesti 2, v Porodnišnici in v bližini zgradb UKC Ljubljana.

Brezžično omrežje

V času vašega obiska Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, vam v naših stavbah ponujamo prost dostop do spleta s pomočjo našega brezžičnega omrežja (ime brezžičnega omrežja: UKC-Public). UKC-Public je povsem brezplačno brezžično omrežje, namenjeno zagotavljanju osnovnih storitev gostujočih uporabnikov.

Prosimo vas, da upoštevate, da se lahko znotraj stavbe, nadstropja oziroma prostora jakost signala spreminja ali izgine. Pokritost/dosegljivost signala je lahko odvisna tudi od brezžičnega (Wi-Fi) odjemalca.