Linkedln Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

Čakalne dobe, ordinacijski časi

 

Naročanje

 

Navodila in priporočila

 

Ambulantna obravnava

 

V bolnici

 

Otroci v bolnici

 

Pacienti s posebnimi potrebami

 

Za lažje bivanje

 

Otroci in starši

 

Pomoč in podpora

 

Vaše pravice in dolžnosti

 

Svet pacientov

 

Plačevanje zdravstvenih storitev

 

Samoplačniške storitve

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

OBVESTILA

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

RAZISKAVA MNENJA PACIENTOV

 

Za lažje bivanje v UKC Ljubljana

Na teh straneh smo zbrali nekaj podatkov, ki bi vam lahko koristili in olajšali vaše bivanje v UKCL.

Brezžično omrežje

V času vašega obiska Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, vam v naših stavbah ponujamo prost dostop do spleta s pomočjo našega brezžičnega omrežja (ime brezžičnega omrežja: UKC-Public). UKC-Public je povsem brezplačno brezžično omrežje, namenjeno zagotavljanju osnovnih storitev gostujočih uporabnikov.

Prosimo vas, da upoštevate, da se lahko znotraj stavbe, nadstropja oziroma prostora jakost signala spreminja ali izgine. Pokritost/dosegljivost signala je lahko odvisna tudi od brezžičnega (Wi-Fi) odjemalca.

Druge storitve

V želji, da bi zvišali kakovost bivanja v bolnišnici, vam omogočamo, da uporabljate storitve ponudnikov različnih dejavnosti.
V osrednji zgradbi UKC Ljubljana se nahajajo:

  • v pritličju: informacije, pošta, trafika, okrepčevalnica in trgovina z živili, cvetličarna, telefonske govorilnice, bančni avtomat, prostor za razstave in kulturne prireditve;
  • v kleti I: frizerski salon, pediker, poslovalnica Nove Ljubljanske banke, bančni avtomat, bolnišnična kapela, restavracija Klinika Štorklja, sanitarije.

Tudi v drugih zgradbah UKC Ljubljana boste našli nekaj od te ponudbe.

Avtomati z napitki in prigrizki so na voljo v vseh zgradbah UKC Ljubljana. Trafike se nahajajo v avli osrednje zgradbe UKCL, na Polikliniki, v Urgentnem bloku, ob Upravni zgradbi UKCL na Zaloški cesti 2, v Porodnišnici in v bližini zgradb UKC Ljubljana.

Razvedritev

V avli osrednje zgradbe UKC Ljubljana so organizirane različne kulturne prireditve za paciente: likovne razstave, koncerti ipd., ki jih organizira Kulturno-umetniško društvo Univerzitetnega kliničnega centra in Medicinske fakultete dr. Lojza Kraigherja. Informacije oz. vabila boste dobili na oddelku.

BV_CerfOznake_EN15224_B