Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NOVICE

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENEGA UČINKA ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

Glavna stavba

 

Poliklinika

 

Urgenca

 

Porodnišnica

 

Stavba Pediatrične klinike

 

Urgenca

Na obisk Urgence se ni potrebno naročiti. K nam vas v nujnih primerih lahko pripelje reševalno vozilo, ki si ga priskrbite s klicem na številko 112. Za prevoz lahko poskrbite tudi sami ali nas obiščete peš.

Lokacija

Urgenca
Zaloška 7
1000 Ljubljana
Koordinate: 46°03'18.6"N, 14°31'12.3"E

Kako do nas

Od 23. februarja 2017 je v uporabi novi dovoz v Urgentni blok UKC Ljubljana. Urejen je z Njegoševe ulice, vsi dovozi in dostopi za paciente v Urgentni blok z Bohoričeve ulice so zaprti.

Dohod na Urgenco za vse paciente in spremljevalce, ki bodo potrebovali nujno zdravniško oskrbo in bodo prišli peš, je urejen prav tako z Njegoševe ulice.

Posebej opozarjamo, da je za dostop za vse urgentne, nenujne, pa tudi dializne paciente urejen dovoz z Njegoševe ulice. 

 

Parkiranje

Na celotnem območju Urgence parkiranje ni možno. Če potujete z avtomobilom, vam svetujemo, da vas spremi še ena odrasla oseba ali pa si priskrbite prevoz z reševalnim vozilom (v nujnih primerih) oziroma s taksijem.

Iskanje parkirnega mesta si olajšate z uporabo ene od dveh bližnjih parkirnih hiš (PH ŠENTPETER in PH MEKSIKO) ali prosto mesto poiščete pri enem izmed mnogih zasebnih plačljivih parkirišč.

Dostop z vozičkom

Vhod stavbe nima stopnic, prav tako je dostop v druga nadstropja stavbe omogočen z dvigali.

Dodatne informacije

Oddih in prehrana

V pritličju se nahajajo avtomati s pijačo in prigrizki, v okolici stavbe pa lahko najdete različne trgovine, bifeje in gostilne.

Toaleta

Toaletni prostori so za obiskovalce na voljo v pritličju, toaletni prosor za osebe na invalidnem vozičku pa se nahaja na prehodu z osrednjo stavbo UKCL in Polikliniko.

Brezžično omrežje (Wi-Fi)

Če v času vašega obiska pri nas potrebujete dostop do spleta, vam ponujamo prost dostop do našega brezžičnega omrežja (ime brezžičnega omrežja: UKC-Public).

VIZITKA VIZITKA
URGENCA
Zaloška 7
Ljubljana
T: 01/522 46 46
urgenca.jpg
Urgenca za Zaloški 7