Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

JAVNA NAROČILA

 

POSLOVANJE UKCL

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

ISKANJE ZAPOSLITVE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NOVICE

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

Iskanje zaposlitve

UKC Ljubljana javno objavlja prosta delovna mesta preko Zavoda RS za zaposlovanje (OE Ljubljana), kar je vidno na njihovih oglasnih mestih (oglasna deska, spletne strani). Poleg objave na ZRSZ lahko dodatno objavimo prosta delovna mesta tudi preko spletne strani UKCL in preko časopisov (običajno za mandatna delovna mesta). Zainteresirani kandidati/-ke se lahko pisno prijavijo v razpisnem roku na naslov:

UKC Ljubljana 
Zaloška cesta 2 
1000 Ljubljana

Vlogo na razpisano prosto delovno mesto lahko tudi osebno oddajo v prostorih Kadrovske službe UKC Ljubljana, na naslovu Bohoričeva ulica 28, 1000 Ljubljana, vsak delovni dan od 7. do 15. ure.

Vse pravočasno prispele prijave kandidatov/-k, ki izpolnjujejo razpisne pogoje delovnega mesta, se ob izteku razpisnega roka odstopijo na organizacijske enote UKC Ljubljana, za potrebe katerih je bilo razpisano prosto delovno mesto, kjer se potem vodijo postopki izbora kandidatov (vsebinski pregled vlog, morebitni razgovori in predlogi odločitev glede izbora). Poleg obveznih pogojev za zasedbo delovnega mesta imajo pogosto pri odločitvi za izbor kandidata/-ke pomembno vlogo še druge lastnosti, priporočena dodatna znanja in veščine kandidatov, ki so pomembne za uspešno in učinkovito delo na razpisanem prostem delovnem mestu.

  Razpis za vodjo Službe za kardiologijo, Pediatrična klinika18.11.2017 Razpis (PDF)Več...
  Razpis za strokovnega direktorja klinike, predstojnike, vodjo službe in vodjo centra18.11.2017 Razpis (PDF)Več...
  Razpis - zdravnik v urgentnem kirurškem bloku16.11.2017Več...
  Objava javnega razpisa za zdravnika specialista15.11.2017 Razpis (PDF)Več...
  Razpis vodstvenih delovnih mest11.11.2017 Celoten razpis (PDF)Več...