Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

JAVNA NAROČILA

 

POSLOVANJE UKCL

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

O zdravstvenem stanju pacientov

 

Sporočila za javnost

 

Časopis UKCL

 

Arhiv

 

ISKANJE ZAPOSLITVE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NOVICE

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

Časopis UKCL

Interno, glasilo UKC Ljubljana je namenjeno več kot 7.400 zaposlenim v UKC z zelo različno izobrazbo in interesi. Namenjeno je medicinskemu, drugim strokovnim, delavcem v podpornih službah ter skupnih upravno administrativnih službah. Izhaja v nakladi 3000 izvodov, dosegljivo pa je tudi na spletnih straneh.

Pomembne javnosti internega glasila so tudi uporabniki oziroma obiskovalci UKC, odločevalci, mediji, vodstva pomembnih zdravstvenih institucij na državni ravni ter vodstva ostalih slovenskih bolnišnic, ki so prejemniki internega glasila.

Poslanstvo internega glasila je, da zbližuje različnost klinik UKCL med seboj ter vzpostavlja skupno kulturo ter pripadnost Univerzitetnemu kliničnemu centru Ljubljana. Namenjeno je informiranju zaposlenih o poslovnih in strokovnih ciljih vodstva ter strateških usmeritvah in rezultatih delovanja, informiranje o delu na klinikah, novostih tako na strokovnem kot organizacijskem področju, izobraževanju zaposlenih, obenem pa opravlja tudi kulturno in razvedrilno funkcijo.

Objavljamo nekaj najnovejših številk, starejše izvode pa si lahko preberete v arhivu.