Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

Vizija poslanstvo cilji

 

Zgodovinski mejniki

 

Osebna izkaznica UKCL

 

Vodstvo in uprava UKCL

 

Informacije javnega značaja

 

Svet zavoda UKCL

 

Statut UKCL

 

O spletni strani

 

Časopis UKCL

 

Politika zasebnosti

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

O spletni strani

Spletne strani UKC Ljubljana je razvila in izdelala Služba za uporabniško računalništvo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

Piškotki

Pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na vaši napravi, urejata Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in Splošna uredba EU o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani prenesejo na vašo napravo. Piškotki običajno vsebujejo ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka in vrednost, ki je običajno neko naključno število.

Piškotki na spletni strani www.kclj.si omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo,  uporabo spletne strani ter funkcionalnosti na strani in zbirajo agregirane informacije o obisku spletne strani. Piškotki sami po sebi ne omogočajo identifikacije obiskovalca spletne strani.


Nujni piškotki

Brez nujno potrebnih piškotkov spletna stran ne deluje pravilno. Omogočajo dostop do spletne strani in delovanje posameznih funkcionalnosti spletne strani. jezik cookie_piskot

Analitični piškotki

So piškotki Google Analytics, neposredno nameščeni na našo spletno stran. Vsi podatki, ki jih ti piškotki zberejo, so varno shranjeni. Podatki, ki se zbirajo prek teh piškotkov, so lahko na voljo tudi ponudniku storitve, prek katerega izvajamo merjenje obiska in uporabe naše spletne strani.

_gat_gid_ga

Dostopnost spletišča

Vaš spletni brskalnik omogoča dostopnost spletišča za osebe s posebnimi potrebami. Navajmo nekaj najpogostejših prilagoditev.

Chrome

Sledite navodilom za Chrome

Microsoft Edge

Sledite navodilom za Miscrosoft Edge

Firefox

S tipko F9  vključite ali izključite bralni pogled ali aktivirajte gumb v brskalniku. 

Spletno mesto www.kclj.si se vam bo prikazalo v želeni obliki.

Izjava o skladnosti

Izjava (PDF)

Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.kclj.si, so predmet varstva avtorskih in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine. Objavljene so samo fotografije tistih vodstvenih delavcev, ki so za objavo dali svoje osebno soglasje.

Uporabnikom so na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Pri njihovi uporabi je treba navesti vir, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Univerzitetni klinični center Ljubljana ne prevzema nobenih jamstev za njihovo točnost.

Objavljene informacije ne morejo nadomestiti obiska pri osebnem zdravniku in niso namenjene diagnosticiranju bolezni. Uporabniki vse objavljene informacije uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Univerzitetni klinični center Ljubljana niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij objavljenih na tem spletnem mestu. Kakršne koli napake ali pomanjkljivosti so nenamerne in avtorji za njih ne odgovarjajo.

Za strokovnost informacij, točnost objave podatkov o delovnem času ali čakalnih dobah na portalih, ki niso v lasti UKC Ljubljana in s katerimi UKC Ljubljana ne upravlja, ne odgovarjamo niti delno niti v celoti.

Predlogi 

Predloge in pobude prosimo pošljite na: spletna.objava@kclj.si