Linkedln Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

Vizija poslanstvo cilji

 

Zgodovinski mejniki

 

Osebna izkaznica UKCL

 

Vodstvo in uprava UKCL

 

Katalog informacij javnega značaja

 

Svet zavoda UKCL

 

Statut UKCL

 

O spletni strani

 

Časopis UKCL

 

Politika zasebnosti

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ISKANJE ZAPOSLITVE

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

O spletni strani

Spletne strani UKC Ljubljana je razvila in izdelala Služba za uporabniško računalništvo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.kclj.si, so predmet varstva avtorskih in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine. Objavljene so samo fotografije tistih vodstvenih delavcev, ki so za objavo dali svoje osebno soglasje.

Uporabnikom so na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Pri njihovi uporabi je treba navesti vir, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Univerzitetni klinični center Ljubljana ne prevzema nobenih jamstev za njihovo točnost.

Objavljene informacije ne morejo nadomestiti obiska pri osebnem zdravniku in niso namenjene diagnosticiranju bolezni. Uporabniki vse objavljene informacije uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Univerzitetni klinični center Ljubljana niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij objavljenih na tem spletnem mestu. Kakršne koli napake ali pomanjkljivosti so nenamerne in avtorji za njih ne odgovarjajo.

Predlogi 

Predloge in pobude prosimo pošljite na: spletna.objava@kclj.si
 

BV_CerfOznake_EN15224_B