Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

Mednarodne zaposlitve

 

Štipendije

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

Zaposlitev

UKC Ljubljana javno objavlja prosta delovna mesta preko Zavoda RS za zaposlovanje (OE Ljubljana), kar je vidno na njihovih oglasnih mestih (oglasna deska, spletne strani). Poleg objave na ZRSZ lahko dodatno objavimo prosta delovna mesta tudi preko spletne strani UKCL in preko časopisov (običajno za mandatna delovna mesta). Zainteresirani kandidati/-ke se lahko pisno prijavijo v razpisnem roku na naslov:

UKC Ljubljana 
Zaloška cesta 2 
1000 Ljubljana

Vlogo na razpisano prosto delovno mesto lahko tudi osebno oddajo v prostorih Kadrovske službe UKC Ljubljana, na naslovu Bohoričeva ulica 28, 1000 Ljubljana, vsak delovni dan od 7. do 15. ure.

Vse pravočasno prispele prijave kandidatov/-k, ki izpolnjujejo razpisne pogoje delovnega mesta, se ob izteku razpisnega roka odstopijo na organizacijske enote UKC Ljubljana, za potrebe katerih je bilo razpisano prosto delovno mesto, kjer se potem vodijo postopki izbora kandidatov (vsebinski pregled vlog, morebitni razgovori in predlogi odločitev glede izbora). Poleg obveznih pogojev za zasedbo delovnega mesta imajo pogosto pri odločitvi za izbor kandidata/-ke pomembno vlogo še druge lastnosti, priporočena dodatna znanja in veščine kandidatov, ki so pomembne za uspešno in učinkovito delo na razpisanem prostem delovnem mestu.

  Razpis za glavno medicinsko sestro Služba za kardiologijo, Pediatrična klinika17.9.2020Razpis (PDF)Več...
  Razpis za vodjo službe za nevrorehabilitacijo, Nevrološka klinika16.9.2020Razpis (PDF)Več...
  Razpis za vodjo Oddelka za otroško kirurgijo, Kirurška Klinika11.9.2020Razpis (PDF)Več...
  Svet UKC Ljubljana bo 21. junija objavil razpis za delovno mesto generalnega direktorja19.6.2019 Svet zavoda je na seji sprejel sklep, da razpiše delovno mesto generalnega direktorja UKC Ljubljana, ki se objavi dne 21. 6. 2019 na Zavodu RS za zaposlovanje, spletni strani UKC Ljubljana, spletni strani mojedelo.com ter v dnevnih časopisih Delo in Dnevnik. Prijave z izkazanimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev morajo na naslov naveden v besedilu objave prispeti najkasneje do 2. 7. 2019.Več...
BV_CerfOznake_EN15224_B