Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

Zaposlitev za tujce

 

Štipendije

 

Zgodbe naših zaposlenih

 

Opis postopka zaposlitve

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

Zaposlitev

VEČ ZGODB NAŠIH ZAPOSLENIH

UKC Ljubljana javno objavlja prosta delovna mesta prek Zavoda RS za zaposlovanje, kar je vidno na njihovih oglasnih mestih (oglasna deska, spletne strani) ali s klikom spodaj.

IZPIS PROSTIH DELOVNIH MEST V UKC LJUBLJANA (VIR: ZRSZ)

Poleg objave na ZRSZ lahko dodatno objavimo prosta delovna mesta tudi prek spletne strani UKCL, družbenih omrežij in drugih medijev. 

VEČ O ŠTIPENDIJAH

Zainteresirani kandidati se lahko pisno prijavijo v razpisnem roku na naslov: 

UKC Ljubljana
Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

Vlogo na razpisano prosto delovno mesto lahko oddajo tudi  po elektronski pošti na naslov, ki je naveden v razpisu, ali osebno  v prostorih Kadrovske službe UKC Ljubljana, Enote za zaposlovanje, Bohoričeva ulica 28, 1000 Ljubljana, vsak delovni dan od 7. do 15. ure.

Vse pravočasno prispele prijave kandidatov, ki izpolnjujejo razpisne pogoje, se ob izteku razpisnega roka odstopi organizacijskim enotam UKC Ljubljana, za potrebe katerih je bilo razpisano prosto delovno mesto. V nadaljevanju se vodijo postopki izbora kandidatov (vsebinski pregled vlog, razgovori in predlogi odločitev glede izbora). Poleg obveznih pogojev za zasedbo delovnega mesta imajo pogosto pri odločitvi za izbor kandidata pomembno vlogo še druge lastnosti, priporočena dodatna znanja in veščine kandidatov, ki so pomembne za uspešno in učinkovito delo na razpisanem prostem delovnem mestu.

 

  Razpis za medicinske sestre v KO za nevrokirurgijo Kirurške klinike23.11.2021Razpis DMS KO za nevrokirurgijo (PDF)Več...