Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

Mednarodne zaposlitve

 

Štipendije

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

Delo v Sloveniji

Slovenija in UKC Ljubljana se nahajata na stičišču evropskega Severa in Juga. K nam prihajajo pacienti iz držav nastalih na področju nekdanje Jugoslavije, ki iščejo najboljšo dostopno zdravstveno nego in zdravljenje. Slovenija je lepa dežela za življenje in bivanje, na idealni lokaciji, z morjem, in v bližini najlepših evropskih mest. Je članica EU, obenem pa tudi blizu ljudem, s katerimi smo delili del zgodovine v skupni državi. Naša prednost pred Avstrijo in Nemčijo vsekakor je, da ostajajo zaposleni, ki prihajajo iz JV Evrope, še vedno blizu doma.

UKC Ljubljana želi zagotavljati dobro oskrbo, kakovostno zdravstveno nego in vrhunsko zdravljenje vsem pomoči potrebnim, ne glede na to, od kod prihajajo. Za to potrebujemo dober zdravstveni kader, tako na področju nege kot na področju medicine.

Za več informacij naj zainteresirani kontaktirajo Službo za zaposlovanje E: kadrovska.tajnistvo@kclj.si. Udeležijo se lahko tudi zaposlitvenih sejmov, ki jih Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije organizira 19. 9. 2019 v Beogradu in 26. 9. 2019 v Nišu.

Služba za zaposlovanje, UKC Ljubljana,
E: kadrovska.tajnistvo@kclj.si


 kadrovske_za_jpg4.jpgkadrovske_za_jpg3.jpg

kadrovske_za_jpg2.jpgkadrovske_za_jpg.jpg


Posao u Sloveniji


Univerzitetski klinički centar Ljubljana javna je zdravstvena ustanova koja pruža sekundarnu i tercijarnu zdravstvenu zaštitu, kao i obrazovne i istraživačke aktivnosti. Po potrebi vršimo i primarnu zdravstvenu zaštitu.

Najveća je zdravstvena ustanova u Sloveniji. U 2018. godini u UKCL-u je bilo prosečno 8.367 zaposlenih i 2.150 bolničkih kreveta. Ovi brojevi čine Univerzitetski klinički centar jednom od najvećih bolnica u centralnoj Evropi. Zaposleni postižu izvanredna profesionalna i naučnoistraživačka dostignuća u zemlji i inostranstvu.

Osoblje Univerzitetskog kliničkog centra Ljubljana nudi pacijentima i drugim korisnicima najviši nivo zdravstvene zaštite. Sigurnost i briga o pacijentima glavna su misija Univerzitetskog kliničkog centra Ljubljana. Možemo se pohvaliti nagradama u oblasti kvaliteta za pružanje zdravstvenih usluga i u oblasti menadžmenta. U 2018. godini dobili smo nagradu za poslovnu izvrsnost.

Vizija Univerzitetskog kliničkog centra Ljubljana je biti i ostati moderna zdravstvena ustanova, koja će svojom ponudom i stručnošću iz oblasti medicine biti ekvivalentna sličnim institucijama u evropskom prostoru.

Za više informacija o zapošljavanju kontaktirajte Službu za zapošljavanje E: kadrovska.tajnistvo@kclj.si. Možete prisustvovati sajmovima zapošljavanja, koje organizuje Zavod Republike Slovenije za zapošljavanje 19. septembra 2019 u Beogradu i 26. septembra 2019 u Nišu.

Služba za zapošljavanje, UKC Ljubljana,
E: kadrovska.tajnistvo@kclj.si