Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

Zaposlitev za tujce

 

Štipendije

 

Zgodbe naših zaposlenih

 

Opis postopka zaposlitve

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

KADROVSKE ŠTIPENDIJE S PODROČJA ZDRAVSTVENE NEGE 

stipendija.JPG

Univerzitetni klinični center Ljubljana želi spodbujati šolanje dijakinj in dijakov srednješolskega in visokošolskega programa s področja zdravstvene nege s ponudbo kadrovskih štipendij in omogočanjem zaposlitve po zaključenem šolanju.

VIŠINA ŠTIPENDIJE:

DIJAKI 180 € mesečno

ŠTUDENTI 220€ mesečno

K prijavi vabimo dijakinje in dijake tretjega in četrtega letnika srednješolskega programa Zdravstvena nega ter študente 2. in 3. letnika visokošolskega strokovnega študijskega programa 1. stopnja Zdravstvena nega.

Si zainteresiran/a?

Prijave na e-naslov izobrazevanje@kclj.si ali po pošti na naslov Univerzitetni klinični center Ljubljana, Center za izobraževanje, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana sprejemamo praviloma septembra, ko bomo objavili javni poziv na spletni strani in družbenih omrežjih. 

Zahtevani dokumenti za prijavo (za šolsko leto 2021/22):

  •  prošnja,
  •  potrdilo o vpisu,
  •  šolski spričevali za zadnja dva letnika (oz. prvega letnika fakultete, v kolikor si študent drugega letnika);

Izbranim dijakom/dijakinjam ter študentom/študentkam bomo poleg odobrene kadrovske štipendije omogočili opravljanje delovne prakse 80 ur v vsakem šolskem letu, po končanem izobraževanju bomo z vami sklenili pogodbo o zaposlitvi na ustreznem delovnem mestu, s polnim delovnim časom za najmanj eno leto. Naši strokovnjaki z različnih področij vam bodo tudi tekom šolanja pomagali, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri pripravi seminarskih ali projektnih nalog, pa tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovnem razvoju.