Anyflip Instagram Twitter Youtube   
 slo 
 eng 
 
 

O NAS

 

DONACIJE

 

POSLOVANJE UKCL

 

JAVNE OBJAVE IN NAROČILA

 

MEDIJI IN JAVNOST

 

OBVESTILA

 

ZAPOSLITEV

 

Zaposlitev za tujce

 

Štipendije

 

Zgodbe naših zaposlenih

 

Opis postopka zaposlitve

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NAŠI USPEHI IN DOSEŽKI

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

REKLAMACIJE RAČUNOV

 

POVEZAVE

 

HELIPORT

 

ZEMLJEVID STAVB

 

ZGODBE NAŠIH ZAPOSLENIH

nefro2.JPG

Sem Anela Nišić, na KO za nefrologijo delam že tri leta. V tem času sem uspešno diplomirala, delo me veseli, s sodelavci se odlično razumemo. Ni mi žal, da sem se odločila za ta poklic in sem zelo vesela, da sem se lahko zaposlila v Centru za dializo UKCL.

 

"Ko ljudje začutijo, da delaš s srcem, ti vrnejo to energijo. In takrat si srečen. Zato še vedno rada to delam in bom to delo vedno opravljala z veseljem. Medicinska sestra pomaga ljudem, ko nas potrebujejo," pripoveduje Tadeja Logar Dolinšek, dipl.m.s., UKC Ljubljana, Pediatrična klinika, KO za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni.

Delo v UKC Ljubljana ti da veliko možnosti. Lahko se izobražuješ na različnih področjih. UKC je skupek velikih strokovnjakov vseh področij, ki to znanje prenesejo nate in si lahko vesel, da to znanje lahko dobiš.


matjana_page.jpg

Klinični oddelek za intenzivno terapijo otrok Kirurške klinike UKC Ljubljana, kjer se zdravijo najtežje bolni otroci, nam predstavlja Matjana Koren Golja, glavna medicinska sestra, ki nam je zaupala tudi to, da ne zna povsem zapreti vrat oddelka, ko odide domov. 

"Priznam, ne morem iz svoje kože," pravi."Skoraj 21 let sem že tukaj, doživela sem marsikaj, tudi veliko lepih zgodb me veže na ta oddelek. Zelo težko je takrat, ko postaneš mama, ko se sprašuješ, kaj pa, če bi bil to moj otrok. Organizirano imamo 24-urno pripravljenost zdravnika in medicinske sestre, če bi bilo treba pripeljati kritično bolnega otroka iz drugih bolnišnic v našo intenzivno terapijo. Ta transport opravljamo s posebnim reševalnim vozilom ali s helikopterjem. Opravljamo prevoze majhnih otrok v inkubatorjih in vse kritično bolne otroke do štirinajstega leta."

Na leto sprejmejo od 600 do 700 otrok, vsak trenutek so pripravljeni tudi na prevoz otroka, ki potrebuje njihovo pomoč.

Povezava na prispevek Val202: https://val202.rtvslo.si/2020/11/45-let-tovarne-zdravja-tu-je-treba-delati-s-srcem/


spanic.jfif
Medicinska sestra Marija Španić je preživela celo življenje na Kliničnem oddelek za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo ter tem otrokom posvetila svoje življenje. Zaradi težkih preizkušenj, s katerimi se soočajo otroci, starši in zaposleni, marsikdo pritiska ne zmore. Ekipa televizije je z njo preživela zadnji delovni dan pred odhodom v zasluženi pokoj. Več v prispevku: https://www.24ur.com/novice/slovenija/svoje-zivljenje-je-posvetila-hudo-bolnim-otrokom.html


Kaj daje zaposlenim poklic medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov?

 


Iskren nasmeh v varnih rokah babice je prvo, kar otrok začuti ob rojstvu.

babica.jpg

"Mi do danes ni žal, da sem izbrala poklic babice, ki me iz dneva v dan dopolnjuje. Čutiš zadovoljstvo, da sodeluješ pri enem od lepih odgodkov v življenju, kot je rojstvo. Meni osebno ni bi bilo nikoli težko delat. Ženske nas potrebujejo," je povedala naša sodelavka diplomirana babica Ines Glavan.


Klinični oddelek za nefrologijo Interne klinike, UKC Ljubljana, vabi v svojo sredino tehnike zdravstvene nege, diplomirane medicinske sestre in diplomirane zdravstvenike.

Nudimo stimulativno in urejeno delovno okolje, strokovni in karierni razvoj, možnost bivanja v bližini UKC Ljubljana. Ponašamo se z novim in sodobno opremljenim bolniškim oddelkom ter velikim dializnim in transplantacijskim centrom, kjer zdravimo najzahtevnejše bolnike z okvaro ledvic. Odlikujejo nas ekipni duh, medsebojna povezanost in sodelovanje.

Če meniš, da lahko uresničuješ svoje poklicne ambicije in svoje poslanstvo, te z veseljem vabimo v našo sredino.

Kontaktiraj KO za nefrologijo na tajnistvo.nefrologija@kclj.si

nefro1.JPG

Sem Urška Marjanović, na KO za nefrologijo UKC Ljubljana delam že 15 let in ne iščem druge zaposlitve. Delo me veseli, strokovno nenehno napredujem, smo odlična ekipa. Z veseljem učim mlajše sodelavke in sodelavce.

nefro3.JPG

Sem Niko Dretnik, na KO za nefrologijo UKC Ljubljana delam dobrega pol leta. Za ta poklic sem se odločil, ker imam rad delo z ljudmi. Nefrologija je moje ožje strokovno področje že 10 let. Tukaj imam možnost nadaljevati svojo poklicno pot na področju, ki me najbolj veseli. Prišel sem v zahtevno in odlično ekipo, kjer so strokovnost,  delo in poštenost na prvem mestu.